а где написано что авто до 3.5 тонн могут не заезжать на весса?
Интересует этот же вопрос.,могут законно загнать или нет?
То знає хтось чи ні відповідь на це запитання? Буває що перед пересувним ГВК в Комсомольську черга з бусиків вистроюється з тих хто не дає засранцю зі смугастим патиком 100 грн..
грузите норму и не будет очереди , или платите .....
Послухайте, шановний Ходзинский Б.В., хтось питав у вас про те скільки кому грузити? Ні. То не вчіть мене як і інших на форумі як нам жити і що нам робити. Бо складається думка що ви тут самий правильний, дотримуєтеся всіх 10 Божих заповідей, і на знак "СТОП" постійно зупиняєтесь.
Питання було конкретне -
"Чи можуть ЗАКОННО загнати авто категорії "В" для проходження габаритно-вагового контролю?" А про ГВК в Комсомольську поясню. Там пересувний пункт ГВК завжди ставиться з порушеннями Регламенту. Мєнти стараються заганяти для зважування авто навіть ті що їдуть в протилежному від пункту ГВК напрямку. Особливо бусики. Фуру ж на дорозі важче розвернути. Знаки попереджувальні про ГВК не виставляють, площадка від найближчої житлової будівлі, а також огляд в дві сторони менші ніж по Регламенту.
І, чисто для вас, Ходзинский Б.В., про те для чого мені і не мені одному потрібно знати чи можуть ЗАКОННО загнати авто категорії "В" для проходження габаритно-вагового контролю:
Повна маса мого легковантажного мікроавтобуса по техпаспорту 2800кг. маса без навантаження по техпаспорту 1800. А в реалі, якщо повикидати запаску, ключі, запчастини, насос та домкрат - 2350 з порожнім баком. Бус довгий і високий. В мого товариша низький коротиш по техпаспорту має 2100. Ну, вкрали десь в мене півтони. Ось і прикиньте - 2350+300(я і два пасажира)=2650. Значить я, керуючись вашими настановами
"""а как назвать Ваши действия , нарушая дозволенную массу Вы подвергаете опасности других участников движения, чем тоже нарушаете ПДД"""і данними по техпаспорту маю право загрузити в свій бус з об'ємом кузова 11м3 ще 150 кг і їхати собі спокійно, не боячись ніяких пересувних чи стаціонарних ПГВК і не піддаючи небезпеці інших учасників дорожнього руху. Ну не абсурд?
Надіюсь тепер зрозуміло чому мені немає бажання проходити ГВК навіть якщо я везтиму не 1 тону як положено, а, наприклад 600-700кг?
Пропозиції щодо купівлі іншого авто мене не цікавлять. так як для тієї роботи яку виконую я достатньо й цего. А ось конкретну відповідь на поставлене вище запитання дуже хотілось би почути. Дякую.