Новицкий Анатолий (отец)
Новицкий Виталий (сын)
Мироновка Киевской обл.
НАЕЗДНИКИ !!!!!
Только баранку крутить, болше ничего не умеют.
Кравчук Александр г.Киев 1975 г.р.
Человек-ПРОБЛЕМА. В каждом рейсе горят все лампочки, ГАИ тормозит по 5 раз в день. При этом всегда улыбается и говорит, что ничего не знает. Ленивый.
Нашёл его сдесь на ЛАРДИ.
Перш за все, хочу відрекомендуватись, як дружина Кравчука Олександра. Вадиме, я дуже давно горіла бажанням виказати вам все, що думаю про вас, добре, що тепер випала така вдала нагода. Хай знають всі, який ви "чесний" керівник, і не приведи Боже, кому-небудь з присутніх на цьому сайті попасти працювати до вас водієм.
По-друге, хочу повідомити всім, що мого чоловіка цей невіглас оббрехав тут, у нього за рік помінялося вісім водіїв!!! Щоб ви знали, він не віддав зарплату за два місяці, у нас двоє дітей і новонарождена дитина. Скажіть мені, "шановний", чим я маю їх годувати в той час, коли ви в Буковель їздите відпочивать на зароблені моїм чоловіком гроші?!
Каже: ДАЇ зупиняє постійно, авжеж, їде не машина, а корито з гайками, даїшник за кілометр бачить вже до чого причепитись, гума вся лиса, фонаря там якогось немає, і так далі, бо господар не хоче робити машину, не хоче в неї вкладати гроші, у нього до того ж документів ніяких немає ні на водія, який неофіційно працює, ні ліцензії, нічого!! Мене більше всього вбило оце охарктезування словом "лінивий", тоді, як чоловік за два місяці, бував вдома лише три рази, коли розморожував його довбану машину всю ніч (і не одну), мерз, бо йому в падло було зробити автономку, вклав в неї стільки своїх особистих грошей, голодував у відрядженні на Дніпропетровьк, бо він йому не копійки грошей не дав! А коли машину заганяв на техстанцію, то її ж і робив сам, от такий він ледарь, виявляється!
Зараз я хочу звернутись до всіх роботодавців і особливо до Щербань В.: майте совість, люди! Ви ж жируєте на наші кровью зароблені гроші, а ми їмо хліб з часником! Хіба ви даєте заробити, хіба ви даєте вкрасти тої солярки? Да ви обдерете, мов липку того водія, не ївшого, не спавшого по кілька діб!
Щербань В! У мене є до вас особисте побажання - бажаю вам, щоб ваші діти відчули те, що відчувають зараз мої, бажаю, щоб ваша дружина пережила те, що пережила я, сивіючи по ночах, бажаю від щирого серця вам такої долі і такої людини, яка б з вами обійшлася так, як ви з нами!
Вибачте, скопіювала ще раз, бо не було редагування на це повідомлення.