Pl

Пенсійний фонд

Liczba postów — 16
Шановні колеги по щастю і нещастю.
Поясніть мені,будь ласка, що робити в даній ситуації. Суть в чому: хотів здати річний звіт в пенсійному фонді (єдиний податок), а його в мене НЕ приймають. Аргумент: заплатіть 981грн.50коп. на рахунок П.Ф. як обов"язковий платіж і тоді ми його приймемо (звіт).Але наскільки я знаю цей же обов"язковий платіж відмінили.
Питання: бути чи не бути, тобто платити, чи не платити?
Буду вдячний за будь які відгуки.
З повагою
Андрій
0
0
Udostępnij

Поясніть мені,будь ласка, що робити в даній ситуації. Суть в чому: хотів здати річний звіт в пенсійному фонді (єдиний податок), а його в мене НЕ приймають. Аргумент: заплатіть 981грн.50коп. на рахунок П.Ф. як обов"язковий платіж і тоді ми його приймемо (звіт).Але наскільки я знаю цей же обов"язковий платіж відмінили.
З повагою
Андрій

Мое мнение, что надо взять обязательно письменный отказ ПФ, в котором они обязаны письменно изложить причину отказа от принятия декларации на основании ..........,штраф в случае несвоевременной подачи декларации составляет около 150 гривен,не зависимо от давности просрочки подачи, тоесть, даже если Вы не будете подавать её даже 3 года, штраф 150 грн, главное оплачивать остальные проплаты, я думаю стоит потягатся с пенсионным фондом, отстаивая свои права, выбора они Вам не оставляют,в худшем случае попадете на 150 грн больше, но есть шансы оставить их с носом.
0
0
Udostępnij
Konto zostało usunięte
я платил сразу помесячно позже сдал годовой отчет!
так что неи знаю кк вам поступить!
но думаю придется таки платить!
0
0
Udostępnij
Отчет по почте с уведомлением и описью вложения.
Не имеют права НЕ ПРИНИМАТЬ.
Потому как Вы ОБЯЗАНЫ сдать отчет, а платить - не обязаны.
Рита
0
0
Udostępnij
Почти два года на Едином ни копейки в ПФ не платила, все отчеты принимают безоговорочно и доплату не требовали. Правда в этом году сказали надо еще сдать Додаток 25 хотя наемных работников нет.
0
0
Udostępnij
Konto zostało usunięte
Доброй ночи.
Сегодня сдавался в пенсионном...ни каких проблем.
форма№2 и додаток №26....доплаты не делал.
0
0
Udostępnij
не в тему конечно: жена украинка, сам кацап. Пару раз отвозил отчеты в ПФ. ПФ Украины это полный писец, я вообще не понимаю зачем туда платят и что они делают. На прокормку стариков не ответ - пенсии мизерные. Тесть машину купил за зарплату, в которой уже идет подоходый, за которую предприятие заплатило в ПФ, так при постановке опять платить в ПФ.
Вчера у самого проблема копеечная возникла: интернет у меня через лайфовский модем. Плачу по договору 69грн в месяц за можем +500Мб и еще 120 грн за 10 гигабайт. Ну всегда были деньги на счету и не замечал. А тут не хватило чуть-чуть и оказалось, что к 120 грн я еще должен заплатить еще почти 8 грн в ПФ. При том, что с меня итак налоги бешаные идут...
Причем в РФ по стечению обстоятельств моя контара находилась с региональным отделением ПФ, общались постоянно - такого беспридела нет.
С уважением,
Сергей
--------------------
Мы просто обязаны оберегать и защищать самое ценное, что подарил нам Всевышний
Блог о тахографах для людей! :)
0
0
Udostępnij
Konto zostało usunięte

не в тему конечно: жена украинка, сам кацап. Пару раз отвозил отчеты в ПФ. ПФ Украины это полный писец, я вообще не понимаю зачем туда платят и что они делают. На прокормку стариков не ответ - пенсии мизерные. Тесть машину купил за зарплату, в которой уже идет подоходый, за которую предприятие заплатило в ПФ, так при постановке опять платить в ПФ.
Вчера у самого проблема копеечная возникла: интернет у меня через лайфовский модем. Плачу по договору 69грн в месяц за можем +500Мб и еще 120 грн за 10 гигабайт. Ну всегда были деньги на счету и не замечал. А тут не хватило чуть-чуть и оказалось, что к 120 грн я еще должен заплатить еще почти 8 грн в ПФ. При том, что с меня итак налоги бешаные идут...
Причем в РФ по стечению обстоятельств моя контара находилась с региональным отделением ПФ, общались постоянно - такого беспридела нет.

вранье 100%е
0
0
Udostępnij
Нарушает товариш инспектор.
Ст. 4 Закона 2181 "Про порядок погашення зобов’язань платників податків перед бюджетами та державними цільовими фондами":
Порядок отправки почтой: http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=799-97-%EF
На практике не проверялось, как работает, но я бы так сделал. ПФУ - контролирующий орган, в Законе 2181 так написано. А разбирательства с доплатой - на потом. У нас ее так внаглую не требовали, а теперь вообще утихли.
0
0
Udostępnij

вранье 100%е

в чем именно вранье? Для примера: ставил две машинки японские на учет(одна с пробегом по РФ, другая ставилась на учет впервые в стране). В первый раз заплатил за куплю-продажу и постановку на учет 1000рублей(чуть больше), второй раз 1500(цены не много поднялись). В гривнах это 250 и 350. Здесь же тесть за постановку на учет нового тазика 2107 заплатил больше 3 тысяч гривен.
Про лайф: за все их услуги, помимо разговоров платится 7% в ПФ.
Про ПФ, заплатили деньги вначале месяца, а отчет отвезли не до 20-го как положено, а с задержкой в три-четыре дня. В РФ обычно писалась объяснительная и она прокатывала. Тут же никого не волнует, по какой причине задержка, сразу штраф.
С уважением,
Сергей
--------------------
Мы просто обязаны оберегать и защищать самое ценное, что подарил нам Всевышний
Блог о тахографах для людей! :)
0
0
Udostępnij

З повагою
Андрій

Роздрукуйте і покажіть нижченаведений лист працівнику пенсійного фонду, який відмовляється прийняти у Вас звіти та вкажіть на його(її) некомпетентність.
Заплатити завжди встигнете. А от повернути уже сплачене - ніколи. :)

Пенсійний фонд України
Лист
від 23.01.2010 р. №1093/03-20

Начальникам головних управлінь
Пенсійного фонду України в
Автономній Республіці Крим, областях,
містах Києві та Севастополі

Правомірність постанови Кабінету Міністрів України від 14.04.2009 р. № 366 розглядається в судовому порядку.
Також на розгляді у Конституційному Суді України знаходиться подання Президента України щодо відповідності цієї постанови Конституції України.
До винесення судами відповідних рішень звітність до органів Пенсійного фонду України за 2009 рік від фізичних осіб — суб’єктів підприємницької діяльності, які обрали спрощену систему оподаткування, а саме звіт про нараховані та сплачені суми фіксованого розміру страхового внеску (додаток 26) та відомості, що подаються до системи персоніфікованого обліку, приймаються органами Фонду незалежно від фактичного стану розрахунків підприємців з Фондом за 2009 рік на момент подання звітності.

Голова правління О. Б. Зарудний
Молюся за тебе, моя Україно, За кожного батька, за кожного сина,
За кожную матір, за кожну дитину, я Бога прошу - збережи Україну!

Діна
0
0
Udostępnij
Konto zostało usunięte

вранье 100%е

в чем именно вранье? Для примера: ставил две машинки японские на учет(одна с пробегом по РФ, другая ставилась на учет впервые в стране). В первый раз заплатил за куплю-продажу и постановку на учет 1000рублей(чуть больше), второй раз 1500(цены не много поднялись). В гривнах это 250 и 350. Здесь же тесть за постановку на учет нового тазика 2107 заплатил больше 3 тысяч гривен.
Про лайф: за все их услуги, помимо разговоров платится 7% в ПФ.
Про ПФ, заплатили деньги вначале месяца, а отчет отвезли не до 20-го как положено, а с задержкой в три-четыре дня. В РФ обычно писалась объяснительная и она прокатывала. Тут же никого не волнует, по какой причине задержка, сразу штраф.

разве русский себя назовет кацапом?а про налоги,вы не тут возмущайтесь,вы в налоговую идите
0
0
Udostępnij

а про налоги,вы не тут возмущайтесь,вы в налоговую идите

Точно. Туда обычно возмущаться и ходят )))

А лучше сразу к Азарову. Он налоговую уже по субботам заставил работать.

Вот в субботу к ним и приходите...)))
0
0
Udostępnij
Дякую всім, хто відповів на мої запитання.Чесно кажучи не очікував стільки відповідей,а отже колег,які хоча б чимось хочуть допомогти. Відчувається вже хоч мала, але все-таки підтримка.
Завтра втикну їм під носа листа,який рекомендували роздрукувати. Подивимось на їхню реакцію. Якщо цікаво, напишу який результат.
Всім ще раз велике спасибі і успіхів.
З повагою
Андрій
0
0
Udostępnij
Сдал отчет в Донецке без проблем + додаток 26 + заява я на ЕН без наемного труда
0
0
Udostępnij

З повагою
Андрій

Шановний Андрій, співробітники пенсійного фонду за своїм статусом є посадовими особами та державними службовцями.У звязку з цим вони зобовязані прийняти у вас звіт, або дати письмову відмову.Ніяких доплат ви не повинні робити, тому що постанова Кабінету Міністрі № 366 не є легітимною у звязку з тим, що не була оприлюднена та не зареєстрована у мінюсті України ,а саме головне, вищевказана постанова прийнята з грубим порушенням Конституції України та законів "Про систему оподаткування" та закону "Про загальнообовязкове державне пенсійне страхування".Знайте, для того щоб примушувати громадянина платити податок треба внести зміни в ЗАКОН, а цього ну було зроблено.Раджу до вашого звіту написати супрводжувальну записку, у якій вкажіть таке:"Залишаю за собою право оскаржити ваші дії у правоохоронних органах"
0
0
Udostępnij

Zaloguj się aby wysyłać wiadomości

Kto czyta temat:

Użytkowników 0 / Gości 0
Nowe tematy
Powiązane tematy