Шановний, Усачев! Я,досить дрібний підприємець на ринку автоперевезень,щоб коментувати ,але мені дуже сподобались Ваші роздуми вголос,тому,дозвольте Вам відповісти.Ви так правильно все розумієте,розумно все описуєте,що в деяких місцях навіть на сльозу пробиває,так правильно....але....одне діло язиком,друге діло перти плуга- це,пардон.я не про Вас,це про учасників "автоперегонів".Звичайно,кожен веде свій бізнес так,наскільки йому мозгу вистачає.Уявіть собі вулицю в приватному секторі-одне подвір"я чисто прибране,кожний сантиметр чистий,клумби з квітами,на другому подвір"ї купи сміття,бардак і це далеко залежить не від кількості грошей в кишені,а від сорту тараканів у голові. Тобто- КАДРЫ РЕШАЮТ ВСЕ.Подивіться на одну частину України,де в хатах ліфти,клумби з екзотичними квітами (це я про простих людей -не депутатів) і іншу частину-де туалет в кукурудзі-і це для них норма!.Тут до мене чоловік відкривав секрети і дуже влучно,але я напишу ще один секрет- на ринку автоперевезень давно диктує ситуацію ЗАКАРПАТСЬКИЙ ПЕРЕВІЗНИК. Так-так,ось такий собі дядько,не зовсім освідчений,добре не годен говорити без матюків, який НЕ задумуюється про високі матерії. Там,де люди з освітою беруть калькулятор, думають, закидаючи очі до неба,вираховують,дядько вже їде вантажитись.Кажете- дармовози? колеса,запчастини? фігня! поки чоловік приїде з рейсу-жінка вже виростила 10 тон ранньої капусти і купила йому колеса....і другу машину. Якщо чоловік захворів,за руль сяде син,кум,сват,брат,зять....Цю працьовитість одним донєцько-пролетарським "Дайош!" не зупинити. Це люди-мурахи,працьовиті,малограмотні і Ваші листовки-маніфести смішно будуть виглядати.У них свої правила,своя політика. В деякій мірі-це трудоголіки і я їх поважаю. Тільки копійка до копійки виростуть мільйони і не інакше. Така працьовитість поломає любий здоровий глузд і любі доводи.
А какой смысл заниматься перевозками, есле жинка за вырощену капусту будет покупать колеса, машины?