У меня? Как раз наоборот!
Чем больше узнаю таможню и суды - тем больше нравится ГАИ! Лично мое мнение ГАИ - одна из самых лояльных структур нашего госаппарата. Когда прав - легко доказать свою правоту, когда не прав...еще легче.
Недавно был очередной прикол. В Николаеве на посту останавливает инспектор, после безрезультатной проверки всех документов просит ППшку, нужно - на изучай! И о счастье! В графе "Транспорт" забито "грузовой автотранспорт", инспектор радостно тычет мне в эту графу, я не понимая прикола спрашиваю:"Ну и?" Он радостно - а у тебя "грузовой малотоннажный!" (я был на газельке).
Я огорченно говорю - блин точно командир, лажа получается! Инспектор довольно спрашивает:"Ну и что будем делать?". Я отвечаю:"Ну что делать? Звони в таможню, пусть присылают своего инспектора и переделывают ПП, нафиг мне это геморой!". Последовала пауза, во время которой инспектор изучал мою очень серьезную физиономию на предмет психических заболеваний, после которой молча протянул документы с пожеланиями счастливого пути!
Милейшей души человек!
Олег.
Просто ніколи їм не треба попускати, бути принциповими по кожному, самому маленькому питанню. Це стосується всіх державних структур. Тяжко, не спорю, але потрібно. Мене оштрафували ДАІ за знак в місті. Так я потратив 1,5 місяця і довів, що знак стояв незаконно-його зняли. Написав скаргу в міністерство юстиції,щоб пояснили систему довідок, які вимагають при кожній дії в ДАІ(відсутність заборгованості по штрафах)- тепер вже ніхто не вимагає в мене тих довідок за 80 грн. штука і діє тільки 10 днів.Всі хто їздить за кордон знають, як їхні водії привозять звіти про те,що дали екологу, фітосанітару та іншим службам хабарі 50-100грн. А я достав міністерство охорони навколишнього середовища та агропромислової політики і мені дали офіційно відповідь на те,що я і сам знав- після замитнення на внутрішній українській митниці інспектори всіх служб на кордоні НЕ МАЮТЬ ПРАВА ВИМАГАТИ БУДЬ ЯКІ ДОВІДКИ ЧИ СЕРТИФІКАТИ. Вони тільки фіксують вивіз товару з України.Я і мої водії не платимо ні копійки хабарів нікому.