Шановні колеги по щастю і нещастю.
Поясніть мені,будь ласка, що робити в даній ситуації. Суть в чому: хотів здати річний звіт в пенсійному фонді (єдиний податок), а його в мене НЕ приймають. Аргумент: заплатіть 981грн.50коп. на рахунок П.Ф. як обов"язковий платіж і тоді ми його приймемо (звіт).Але наскільки я знаю цей же обов"язковий платіж відмінили.
Питання: бути чи не бути, тобто платити, чи не платити?
Буду вдячний за будь які відгуки.
З повагою
Андрій
Роздрукуйте і покажіть нижченаведений лист працівнику пенсійного фонду, який відмовляється прийняти у Вас звіти та вкажіть на його(її) некомпетентність.
Заплатити завжди встигнете. А от повернути уже сплачене - ніколи.

Пенсійний фонд України
Лист
від 23.01.2010 р. №1093/03-20
Начальникам головних управлінь
Пенсійного фонду України в
Автономній Республіці Крим, областях,
містах Києві та Севастополі
Правомірність постанови Кабінету Міністрів України від 14.04.2009 р. № 366 розглядається в судовому порядку.
Також на розгляді у Конституційному Суді України знаходиться подання Президента України щодо відповідності цієї постанови Конституції України.
До винесення судами відповідних рішень звітність до органів Пенсійного фонду України за 2009 рік від фізичних осіб — суб’єктів підприємницької діяльності, які обрали спрощену систему оподаткування, а саме звіт про нараховані та сплачені суми фіксованого розміру страхового внеску (додаток 26) та відомості, що подаються до системи персоніфікованого обліку, приймаються органами Фонду незалежно від фактичного стану розрахунків підприємців з Фондом за 2009 рік на момент подання звітності.
Голова правління О. Б. Зарудний