Организация грузоперевозок,
оказание экспедиторских услуг по направлениям Украина, Европа, Россия, страны СНГ, Азия.
Страхование грузов и транспорта. ОФОРМЛЕНИЕ ВИЗ И ПРИГЛАШЕНИЙ В ТУРКМЕНИСТАН И ИРАН.
Организация авиаперевозок из Киева.
Организация ЖД перевозок Украина, Беларусь, Азия, СНГ.
Организация контейнерных перевозок, организация экспедиции в портах Украины.
Услуги таможенного брокера г.Киев
CMR и др. страхованиеНадежность, порядочность, высокое качество обслуживания,
внимательность к потребностям заказчиков. Социальная ответственность, благотворительность.
Вот это написано у Вас на странице, похоже Вы профи в этом деле...

А вот это вообще убило..."
внимательность к потребностям заказчиков."...

А мені більше довподоби : "
CMR и др. страхование"

Якщо людина , або підприємство надає послуги по страхуванню CMR,
ставить подібні запитання, то це, як мінімум, викликає настороженість , або ж посмішку, це по-перше.
А по-друге, тут виникає інше питання, а саме:
хто такий експедитор і яке його місце і роль у процесі автотранспортування.
А роль його описана в Господарському Кодексі і визначена, як допоміжна, або ж посередницька,
і тому ПРЯМОГО відошення до Конвенції CMR не має жодного.
А саме вона, Конвенція CMR описує і передбачає взаємозобов'язання і взаємовідповідальність між перевізником і власником вантажу.
Укласти угоду про страхування вантажу посередник, як і будь-який громадянин, може з будь-якою компанією на будь-яких умовах.
Але це будуть ексклюзивні за змістом форми і умови.
Стосовно ж автоперевезень існують вже прийняті корпоративні форми і умови страхування (CMR-страхування) ,
і вони передбачають дві сторони учасників, це безпосередній перевізник і страховик, і все!
Ніяких логістів, експедиторів, диспетчерів в умовах страхування не передбачено,
от тому у посередників і виникають подібні проблеми.
Звісно, що посередник намагається "працювати ліктями" щоб зайняти своє місце і "годуватися" від перевезень.
І до певної міри це йому вдається,
але брати на себе великі матерільні затрати і ризики він (посередник) не хоче,
тому і шукає всілякі шляхи щоб реалізувати прислів'я "щоб і рибку з'їсти і...сісти".
У США, наприклад, експедиції використовують страхування вантажів як один із основних важелів для залучення замовників.
Тому, що не кожен власник авто має у розпоряджені такі суми, щоб конкурувати з великими компаніями і експедиціями

Вони (експедиції) надають страхування
ВЛАСНИМ КОШТОМ!
ТОЧНІШЕ КАЖУЧИ, У НИХ В ОБІГУ Є КОШТИ, ЯКІ ЗНАЧНО ПЕРЕВИЩУЮТЬ ВАРТІСТЬ ТОВАРУ, який перевозиться!
І саме цими коштами вони гарантують матеріальну відповідальність за втрату , або пошкодження вантажу.
Оце я розумію страхування!
Оце, я розумію, відповідальність!
Отаким, я розумію, повинен бути повноправний учасник процесу транспортування!
А не так, як наші:
комп'ютер купив
на кухні на табуретку сів,
з ЛАРДі , або ДЕЛИ телефони перевізників переписав,
і ФСЬО!!!
Працює!..
Ні, хлоп'ята, не так все просто!