Я вже протистую особисто 5 днів.
Все таки добився перезважування транспорту на загальну вагу на стаціонарних вагах в "Летичівському комбікормовому заводі" в присутності начальника "Автодорсервісу" м.Хмельницький. Загальна маса Склала 37470кг. проти їхньої 39500. Після чого начальник видав дослівно-" Ці ваги неправильні,це спеціально для того,щоб воровать зерно у людей. Умене є своя вага, яка пройшла повірку у САМОМУ КиЄВІ. Ця вага мені не показник." Машина до сих пір стоїть на штрафмайданчику. Ваги на цьому заводі є електронними з точністю+-10кг. Сертифікат також є про проходження повірки в червні 2010р. всі ці документи а також акт зважуваня є в мене. Проте нічого неможливо зробити.
Не дають добро на офіційне перезважування на їхніх стаціонарниїх вагах. На моїй заяві про те щоб зробити точне зважування на саціонарних вагах -відповів "Відмовляю у зв’язку з тим,що пересувний габаритно-ваговий пункт здійснює точний габаритно-ваговий конроль,згідно технічного регламенту"
Дзвінки в Київ-"з пустого-в порожнє", шкода часу
Заява в прокуратуру також на даний час нічого не дала.
Порадив Прокурор.-"Платіть штраф і лише тоді зможете забрати машину, а там собі важте і доказуйте правоту у суді, і повертайте заплачені гроші."
А сума то складає 11000 грн.
А якщо не повернуть.?
Де тут правда ...
ВЕСЫ поверяют либо раз в год. либо каждый квартал.Электронные весы легкоможно накрутить в любую сторону за 2секунды и хрен че докажеш
Правди в нашій країні нема...
чим закінчилось ????