Pl
Strona: 2 Скиньте пожалуйста образец претензии ,не оплата по договору заявке
Liczba postów — 35
И ещё;Почему применили ч.3 ст. 207 ЦК ????А не ч.1?
ЦК України поділяє всі недійсні правочини на два види: нікчемні (ч. 2 ст. 215 ЦК України) та оспорювані (ч. 3 ст. 215 ЦК України), принципова відмінність між якими полягає в тому, що нікчемний правочин є недійсним у силу закону, а оспорюваний стає недійсним внаслідок прийняття судового рішення, яке має зворотну силу в часі (ст. 236 ЦК України).
ЦК України поділяє всі недійсні правочини на два види: нікчемні (ч. 2 ст. 215 ЦК України) та оспорювані (ч. 3 ст. 215 ЦК України), принципова відмінність між якими полягає в тому, що нікчемний правочин є недійсним у силу закону, а оспорюваний стає недійсним внаслідок прийняття судового рішення, яке має зворотну силу в часі (ст. 236 ЦК України).
А до чого тут ч. 1 ст. 207 та ст. 215???
В ч. 3 ст. 207 йдеться про факсимільне відтворенн підпису.
У Вас загострення???
Для чого Ви даєте посилання на Господарський кодекс, коли питали про Цивільний кодекс?
До речі вибачень я не почув.
І що Ви мені намагаєтеся довести?

Вы хотите сказать ,что эта печать не действительна?
Ви рішення судів читали?
Там все чорним по білому написано.
То хочете мене програшем по справі образити - облом.
То нормами ЦК махаєте - і знову облом.
Ще й тут - облом.
Більше мені не пишіть, троль з вас не виходить.
Там все чорним по білому написано.

То хочете мене програшем по справі образити - облом.
То нормами ЦК махаєте - і знову облом.
Ще й тут - облом.
Більше мені не пишіть, троль з вас не виходить.
шановний Лоер-Транспорт,а вам не здавалося,що ви загралися.... назву теми читали?...
раз ви надаєте послуги,то будьте добрі - пишіть у роділі ПОСЛУГИ..... а то якось від вашої назойливості відмітитися у всіх темах розцінюєця як флуд.
раз ви надаєте послуги,то будьте добрі - пишіть у роділі ПОСЛУГИ..... а то якось від вашої назойливості відмітитися у всіх темах розцінюєця як флуд.
Обидеть не хотел не в коем случае.Перевозчика кинули на 2350евро.По ч.3 ст. 207 ЦК , заявка подписанная Вашим подопечным не имеет силы?
Или же это сфабрикованная печать?Тогда суть дела меняет в корне.И то что ((190)) писал выше как ни крути!
Или же это сфабрикованная печать?Тогда суть дела меняет в корне.И то что ((190)) писал выше как ни крути!
шановний Лоер-Транспорт,а вам не здавалося,що ви загралися.... назву теми читали?...
Ні в якому разі. Я намагаюся в міру можливості надати консультацію. Декільком людям я вже поміг. Де "назойливість"? Ну і флуд в даній темі розпочав не я.
Обидеть не хотел не в коем случае.Перевозчика кинули на 2350евро.По ч.3 ст. 207 ЦК , заявка подписанная Вашим подопечным не имеет силы?
Саме так. І в рішенні це вказано. Клієнт заявку не давав і не підписував, первезення не замовляв. . В цій "нібито заявці" вантаж вказано "папір", а в самій CMR - "клей". В CMR в графах 16 та 23 перевізник не вказаний взагалі, тобто встановити хто перевозив вантаж неможливо.
А можливості при сучасному розвитку техніки (Фотошоп, Корол Драу) "намалювати" печатку - справа 1 хвилини. Є також технологія "вирізав печатку з іншого документа, відксерив на іншому документів - оп-ля". З врахуванням відсутності оригіналу - вправність рук і все.
Перевізник і сам вказує, і в рішенні це знову ж таки відображено: заявку від імені мого клієнта скинули інша фірма. Тобто, хтось підмутив заявку. Чи перевізник, чи хтось інший - не моя компетенція.
Ні в якому разі. Я намагаюся в міру можливості надати консультацію. Декільком людям я вже поміг. Де "назойливість"? Ну і флуд в даній темі розпочав не я.
Якщо виникнуть проблеми ... - можу проконсультувати або допомогти в її написанні.
Юридическим языком это называется РЕКЛАМА услуг...

Якщо виникнуть проблеми ... - можу проконсультувати або допомогти в її написанні.

Проконсультувати - безкоштовно. Чому Ви всюди бачите тільки погане?

А где писалось что реклама услуг - это плохо?
Писалось, что не по теме...
Виталий Иванович не пишете о том чего нет... на форуме сказочников и фантазёров и без Вас достаточно!!!
P.S. Кстати, ничего плохого в оплате услуг юриста нет - только бы помогал, действительно...

А где писалось что реклама услуг - это плохо?
Писалось, что не по теме...
Виталий Иванович не пишете о том чего нет... на форуме сказочников и фантазёров и без Вас достаточно!!!
Я і це писав
При написанні претензії в першу чергу зверніть увагу на наявність належним чином оформлених документів, які підтверджують факт надання Вами послуг з перевезення.
Це реклама? Я вище вказував, в заявці вказують одне, а по CMR - зовсім інше. Багато хто не звертає на такі нюанси уваги.
Виталий Иванович, мы оба помним отлично кто, что писал и оба понимаем зачем...
...поэтому к чему эти "нюансы", хотите посостязаться в изворотливости?
...поэтому к чему эти "нюансы", хотите посостязаться в изворотливости?

Zaloguj się aby wysyłać wiadomości
Nowe tematy
Powiązane tematy