Да фигня это все и во Львове и в Луцке и в Ровно были, прокатились подудели поговорили да забыли а кто и забил, кто на нас а кто на них. Пока у кого-то катушки с реек не слетят да не поставит фуру поперек дороги а один два десятка его не поддержат, нифига не будет. Украина не ФРАНЦИЯ со студентами и не ГРЕЦИЯ, Як .... стояла так стоить да стояты будэ. Это не только по данной ситуации а во веки веков было есть и скоее всего и будет. А жаль за НАРОД да за ЗЕМЛЮ на той что живем ОБИДНО. (У руля, не тот водила, все соляру себе в карман льет, да зарплату требует и заменить нету кем!) ТОЛЬКО ФУРА ПОПЕРЕК ДОРОГИ. А по другому сопли как жевали так и жевать будем.
Я вже не хочу писати ,бо для "ИДЕОЛОГОВ САЙТА ЛАРДИ В ЧАСТИ ФОРУМОВ"всерівно нічого не зрозуміло.Ви всі класні пацани на форумі тільки вас нема з нами на забастовці,ви прекрасно знаєте як "ОБОСРАЛИСЬ" ВСЕ ВО ЛЬВОВЕ",а мені сьогодні так образливо вислуховувати вас "ІЗ - за поворота" ,тому що так спокійніше жити.В мене двоє маленьких діточок і мені також не байдуже їх майбутне,але так жити дальше я не можу.Я почуваюся гордо ,що в Києві по питанню ПДВ було 60 чоловік зі Львова,а всіх разом було 80,що у Львові був страйк ,а всі решта пропонували ідеї і обсирали що вимоги не сформульовані,але в них не стало навіть сили духу приїхати до Львова і сказати ,що не так і як зробити правильноЯ почуваюсь гордо за себе і свою родину Я БУВ НА СТРАЙКУ У ЛЬВОВІ З 2 по 5 ЛЮТОГО 2009 РОКУ і нікуди не тікав і нівід кого не ховався.Ви тепр розкажіть нам бідним бастувальникам як жити,а ще краще покажіть як це робити.Я ВИЗНАЮ НА ВСЮ УКРАЇНУ І СТВЕРДЖУЮ Я НЕ КРЕДИТЧИК,АЛЕ БУВ НА СТРАЙКУ.ДАВАЙТЕ ВІДПОВІДІ НА МОЄ ПОСЛАННІ ТИПУ "ШО ЗА БРЕД"і поупражняйтеся в правописании.