Доброго дня всім! Я читаю ці всі Ваші дебати і не втримався з своїми поглядами на цю ситуацію. Не було б цих всих перепалок, якби в нас був цивілізований ринок. А так, маєм те що маєм. Диким експедиторам все рівно на чому заробляти-чи ставка по 3 грн, чи по 6 грн. Просто я рахую, це моя особиста думка, про те,що диспетчерам(експедиторам) треба бути побільше професіоналами своєї справи, знати в що виллється дане перевезення перевізнику, вміти рахувати та поважати свого колегу по цеху, не прикриваючись своєю дружбою з замовником, якого вони всі дуже поважають,цінують і люблять.Коли експедитор виставляє явно міносуву ставку, то грош ціна такому експедитору, який в першу чергу не поважапє мене, перевізника і ще виливає на мене свій праведний гнів:" А чого ж ти дзвониш мені і нервуєш мене?". Поставте мадам свою ставку в цифровому вимірі і ніхто до ВАс не буде дзвонити. Але бувають моменти, коли всі експедитори, наче змовляються і ставлять ставки по 3,5 грн.Що ж в такому випадку робити? оСЬ І ЧЕРЕЗ ЦЕ ДАНИЙ ПЕРЕВІЗНИК рахує, що експедиція не права. Я особисто рахую нечесною працю експедитора, коли вона неважно скільки заробляє, підставляючи мені збиткову ставку. Це є явно неповага, це метод любим способом спихнути явно збиткову ставку. Ось свіжий приклад: ЧП Коваленко М.В.(Наддежда) дають ставку Одеса-Тернопіль , 21,5 тн. буд. матеріали 2400 грн.,правда нал. Хто розуміється на перевезеннях той знає, що заробітку на цьому рейсі немає абсолютно,як кажуть тільки на солярочку та на з/п водію, а експедимтор щось таки заробляє. Чому він (вона) себе веде так по хамськи ? Звідки така неповага до колег по цеху? Так само як і завантаження рядом Одеса-Тернопіль 12.09.09р. 9 тн, 50 м куб. 1800 грн. Це вже ЧП Кушнерев дає суперставку таку. Я ще раз повторюю- не мають права наші славні експедитори давати явно збиткові ставки гнам перевізникам. Це неповага до нас з Вашої сторони. І ніяких виправдань на це не може бути.Треба вміти рахувати,і щоб нам трохи щось перепадало.