Оксана, дело даже не в объёме договора,-пусть хоть на шести листах, НО ЧИТАБЕЛЬНЫЙ!-эту же заявку писал явно человек не в себе!
Сергію(я не помилився?), мене дратує те, що іноземний (тобто недосяжний) експедитор, та ще й, як видно з форуму, з вельми сумнівною репутацією, дозволяє собі пропонувати нашому перевізнику договір, що ставить останнього в становище апріорі винного, та ще й передбачає тлумачення тектсу на розсуд автора його. От в цьому і полягає неповага.
29. В случае, когда за перевозку, получатель груза или отправитель груза рассчитывается наличным расчетом, перевозчик обязуется получить сумму, указанную в заявке, а коммисионые экспедитора, указанные в заявке перечислить на расчетный счёт, в течение 3 (трёх) дней. Ответственность за получение наличных денег возлагается на Перевозчика.
Прокоментуйте, будь ласка, і підкажіть, як вчинити, коли відправник/отримувач каже: "Нем тудом..."? Як виконати пункт про відповідальність за отримання готівки?
А НОМЕР телефона водія повідомити не важко...
Все вірно, експедитор каже що гроші віддадуть водію на вигрузці, і там буде його комісія яку він хоче щоб ви передали йому - нормальна практика , отримати гроші на вигрузці перевізнуку зовсім нескладно - просто нерозвантажуватись, і в випадку якихось проблем звонити керівництву. А цим пунктом експедитор хоче перестрахуватися від ситуації , коли перевізник отримавши реально гроші , надумає ламать комедію на зразок: що грошей не отримав, вигрузився уїхав, і де мої гроші за фрахт??