Pl

Strona: 2 Кому потрібна Робота?

Liczba postów — 25
Отлично!только для начала не вы ли случайно перебили всю работу и самае
главное ЦЕНУ?у нас на сходи як вы кажете з заходу.Абы переподаться!!!

Ничево личного...!
0
0
Udostępnij

Отлично!только для начала не вы ли случайно перебили всю работу и самае
главное ЦЕНУ?у нас на сходи як вы кажете з заходу.Абы переподаться!!!

Ничево личного...!

І в нас на Заході і на Сході бувають такі загрузкі шо це просто жах, мало того що не заробиш на такому рейсі а навіть солярку не можна відбити.
А на рахунок того: хто кому роботу перебив... то в тому винуватих шукати пізно, що маєм то маєм.
0
0
Udostępnij
Смешно читать.Люди действительно заелись.Наша машина ездит за 9000грн Украина-Россия(туда и обратно)Возим помидоры 10-12тонн.Так знакомые овощники просят найти и им машину,я 2 недели выставляла загрузку. Звонят и говорят,что надо подумать.Это при том,что ни ТИР,ни проход границы ,ни даже еда их не касается.Это все оплачивает заказчик.Но вы сидите -думайте,ждите.А еще наличка сразу на рынке,а не 28мая сделал рейс,а деньги получили 15 июля.
0
0
Udostępnij
ЦитатаЦитата (ЧП Федорчак, 23.07.2009 18:10):

Смешно читать.Люди действительно заелись.Наша машина ездит за 9000грн Украина-Россия(туда и обратно)Возим помидоры 10-12тонн.Так знакомые овощники просят найти и им машину,я 2 недели выставляла загрузку. Звонят и говорят,что надо подумать.Это при том,что ни ТИР,ни проход границы ,ни даже еда их не касается.Это все оплачивает заказчик.Но вы сидите -думайте,ждите.А еще наличка сразу на рынке,а не 28мая сделал рейс,а деньги получили 15 июля.

Я радий за вас, тільки я думаю мій тент не підійде вам для перевезення овочів. І ЦМР в мене немає але якщо ви готові запропонувати мені роботу то я думаю що в місячний термін зможу відкрити!
0
0
Udostępnij
ЦитатаЦитата (ЧП "АРКАНА", 14.07.2009 15:50):

Пропоную роботу для водіїв з власним авто в яких немає постійного Диспетчера.
Наше підприємство співпрацює з замовниками які мають вантажі на 10-12 тоні 45-60 кубові машини (лише тенти).Оплата в середньому по 3 грн/км . За свої послуги Диспетчера наше Підприэмство бере плату від 5 до 10% від суми фрахту. Перевізникам з якими співпрацюємо по договору у разі простою транспорту більше 2 діб Диспетчер сплачує штраф (Розмір штрафу вказаний в договорі) за кожну подальшу добу простою.
Частково транспорт вже набраний потрібно ще 3 машини.
Тел. 80935399446 Микола. Пн - Пн 15-00 по 17-00.

+
0
0
Udostępnij

Zaloguj się aby wysyłać wiadomości

2/2

Kto czyta temat:

Użytkowników 0 / Gości 0
Nowe tematy
Powiązane tematy