Злий якийсь наш товариш із сонячної Молдавії .
Задача була : усунути поломку "сдєсь і сєйчас" з мінімальними втратами грошей.
Із доступних варіантів - б/у привод вентилятора з розборки у Гени . Але Гена трохи приболів і на моє питання : - Гена, за що там платити 250баксів ? Там підшипник і ступиця , вон ж б/у , може давай трохи дешевше !?
Гена почав кричати , щоб я відійшов від нього і підходив лише тоді коли в мене буде 250баксів (чи коли я буду готовий заплатити за цю фігню 250баксів). Короче я так і не поняв шо він імєл ввіду .
Але задумався , щ ж його таке придумати ... Це ж всього лише підшипник ступиці ... Та мої прадіди ще років з 70 тому на вози ставили підшипники !
Але якщо Гена так впевнено заявляв про 250баксів - значить народ мовчки купує , не може придумати альтернативу ...
Варіант "Оригінал під заказ 2 дні доставка мене не влаштовував бо срок доставки ... Не ціна чи відсутність грошей - а те що довго чекати ...
Ну і придумав , от ділюсь з товариством.
Ціна питання 540грн. ще й самі привезли вечером. - Дякувати черкаським бемвешнікамОсь він , герой теми :

Можу пообіцяти , що якщо він "накриється" - то я відпишусь, і чесно повідомлю товариство що виходив стільки-то км... мотогодин... Зараз він працює корректно .
З.І.
Просто інтернет має таку дивну силу , що ми ось тут спілкуємось а при 1000переглядів теми , про такий варіант будуть знати не лише в Україні - а й в Білорусії , Ноябрську (Товстуха то почитує

) , деякі в Молдавії вже знають

, розумієш ?
Все для людей , для колег щоб їм було легше .
Може й мені хтось отак чимось стане в нагоді.